Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Glumac Patrik Dempsi vozi 24 sata Le Mana za pomoć deci


Sports/Touring Car Racing Topics:  Patrick Dempsey, 24 Hours of Le Mans

Glumac Patrik Dempsi vozi 24 sata Le Mana za pomoć deci

Викивести
11. juna 2009.‎


Le Man, Francuska- (Beta-AFP) Američki glumac Patrik Dempsi koji u seriji "Uvod u anatomiju" igra doktora Šeperda, učestvuje u auto trci 24 sata Lemana u okviru humanitarne akcije za pomoć deci.

Dempsi vozi "ferari" u bojama fondacije Mecenat za kardio hirurgiju (MČ), čiji je ovogodišnji cilj da skupi 50.000 evra za finansiranje najmanje pet operacija dece s urođenim srčanim manama. "Za mene je velika čast da učestvujem u trci koja je deo istorije auto sporta, a o kojoj sam maštao kao dete", izjavio je glumac na konferenciji za novinare, nekoliko sati uoči početka trke.

"Pri svakom krugu imaću dodatnu motivaciju zato što vozim za taj plemeniti cilj - da pomognem deci", dodao je. "Patrik automobilske trke shvata veoma ozbiljno i veoma je koncentrisan na ono šta radi, kao svojevremeno Pol Njuman", izjavio je Džo Foster koji je podučavao Dempsija na početku vozačke karijere i koji će sa njim deliti volan "ferarija F430".

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.




The Crittenden Automotive Library