??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Glumac Patrik Dempsi vozi 24 sata Le Mana za pomoć deci

American Government Special Collections Reference Desk

Sports/Touring Car Racing Topics:  Patrick Dempsey, 24 Hours of Le Mans

Glumac Patrik Dempsi vozi 24 sata Le Mana za pomoć deci

Викивести
11. juna 2009.‎


Le Man, Francuska- (Beta-AFP) Američki glumac Patrik Dempsi koji u seriji "Uvod u anatomiju" igra doktora Šeperda, učestvuje u auto trci 24 sata Lemana u okviru humanitarne akcije za pomoć deci.

Dempsi vozi "ferari" u bojama fondacije Mecenat za kardio hirurgiju (MČ), čiji je ovogodišnji cilj da skupi 50.000 evra za finansiranje najmanje pet operacija dece s urođenim srčanim manama. "Za mene je velika čast da učestvujem u trci koja je deo istorije auto sporta, a o kojoj sam maštao kao dete", izjavio je glumac na konferenciji za novinare, nekoliko sati uoči početka trke.

"Pri svakom krugu imaću dodatnu motivaciju zato što vozim za taj plemeniti cilj - da pomognem deci", dodao je. "Patrik automobilske trke shvata veoma ozbiljno i veoma je koncentrisan na ono šta radi, kao svojevremeno Pol Njuman", izjavio je Džo Foster koji je podučavao Dempsija na početku vozačke karijere i koji će sa njim deliti volan "ferarija F430".

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute