Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button surt il·lès d'un accident en el circuit de Monza


Open Wheel Racing Topics:  Jenson Button

El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button surt il·lès d'un accident en el circuit de Monza

Viquinotícies
2 de setembre del 2006
September 2, 2006


El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button, de l'escuderia Honda, va patir un accident a la pista parabòlica de Monza.

L'accident va succeir el divendres (1) durant els entrenaments privats de Monza. El monoplaça del pilot britànic es va sortir de la pista a 250 km/h, fent un trompada que va disparar el vehicle cap a la grava fent-li xocar contra les barreres de protecció destruint-lo completament.

El pilot ha sortit il·lès, encara que es va queixar d'un mal de cap.

No és el primer accident a la parabòlica

El circuit de Monza es caracteritza per ser el circuit més ràpid de Fórmula 1. La marca de velocitat és de 372,6 km/h, obtinguda pel pilot colombià Juan Pablo Montoya durant els entrenaments lliures de l'any 2005.

A Monza s'han produït greus accidents, des de es va inaugurar el circuit han mort 10 persones. El traçat s'ha hagut de modificar en diverses ocasions.

Massa, el més ràpid durant els entrenaments

El pilot brasiler Felipe Massa, pilot de Ferrari ha estat el més ràpid en les sessions, seguit per l'actual campió del món i capdavanter del mundial Fernando Alonso (Renault).

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library