Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

BMW Sauber presenta el seu primer Fórmula 1


Open Wheel Racing Topics:  BMW Sauber F1.06

BMW Sauber presenta el seu primer Fórmula 1

Viquinotícies
18 de gener del 2006, València
January 18, 2006


BMW Sauber ha presentat a València el seu primer cotxe de Fórmula 1. El monoplaça, batejat com a BMW-Sauber F1.06, suposa el primer Fórmula 1 cent per cent BMW.

L'empresa alemanya havia estat lligada en les últimes temporades a l'escuderia britànica Williams, com a subministradora de motors. No obstant això la incapacitat de Williams de crear un xassís com el que va arribar a ser el motor més potent del campionat, va esgotar la paciència de BMW que va decidir adquirir l'escuderia suïssa Sauber, propietat de Peter Sauber, i d'aquesta manera construir un xassís i el motor.

Per a la temporada 2006 comptarà com pilots titulars amb el canadenc Jacques Villeneuve (campió del món en l'any 1997) i l'alemany Nick Heidfeld. A més el pilot emprovador serà el polonès Robert Kubica.

BMW es planteja com a primer objectiu per a la temporada 2006 de Fórmula 1 millorar el vuitè lloc obtingut per Sauber el 2005, i en posteriors temporades prepararà el seu assalt al títol mundial.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library