Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

U udesu kod Pančeva povređeno 19 putnika


Buses

U udesu kod Pančeva povređeno 19 putnika

Викивести
May 8, 2008


8. maj 2008.

Pančevo/ Srbija (Beta) - U saobraćajnom udesu na putu Kovin-Pančevo povređeno je 19 putnika autobusa koji se prevrnuo na kolovozu, rečeno je danas novinarima u pančevačkoj bolnici.

"Petoro putnika, od čega dvoje sa povredama glave, prebačeni su u beogradski Urgentni centar u stabilnom stanju. Preostalih četrnaestoro povređenih smešteno je u Pančevačkoj bolnici, od čega je jedna osoba smeštena na intenzivnu negu. Svi koji su u pančevačkoj bolnici van su životne opasnosti", izjavio je zamenik direktora Zdravstvenog centra u Pančevu Dušan Stojić.

Portparolka Policijske uprave Pančevo Tanja Dakić izjavila je da je do nesreće došlo oko 11.10 pošto je vozač autobusa preduzeća Autoprevoz Kovin izgubio kontrolu nad vozilom koje se potom prevrnulo. Kako Beta nezvanično saznaje, vožač autobusa je pokušao da izbegne vožilo iz suprotnog smera koje je prešlo na njegovu stranu puta posle čega se autobus prevrnuo na putu.




The Crittenden Automotive Library