??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Stigao nalaz fakulteta o udesu Jočića

American Government Special Collections Reference Desk

Stigao nalaz fakulteta o udesu Jočića

Викивести
11. septembar 2008.


Велика Плана- (Beta) - Opštinski javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović rekla je u četvrtak da je dobila nalaz veštaka Saobraćajnog fakulteta u Beogradu o udesu u kome je povređen bivši ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić.

"Neophodno je da se nalaz dopuni da bi se dalo određenije mišljenje o bitnim okolnostima značajnim za donošenje odluke tužilaštva", kazala je Ivanovićeva agenciji Beta.

Ona je dodala da je 5. septembra Policijskoj stanici u Velikoj Plani poslat dopis kojim se traži da se obavi razgovor sa Jočićem i "sačini beleška o obaveštenjima primljenim od građana".

Tužilaštvo je u dopisu navelo da je potrebno da se Jočić izjasni o okolnostima pod kojim je došlo do udesa s obzirom da do sada sa bivšim ministrom policije nije o tome razgovarano.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute