??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Данило Икодиновић доживео тешку саобраћајну несрећу

American Government Special Collections Reference Desk

Данило Икодиновић доживео тешку саобраћајну несрећу

Викивести
27. јун 2008.
June 27, 2008


Нови Сад/ Србија (Бета) - Ватерполиста Данило Икодиновић тешко је поврeђен у саобраћајној несрећи која се десила када је мотоциклом, због неприлагођене брзине, ударио у аутомобил који се кретао испред њега у истом смеру, саопштила је данас новосадска полиција.

Несрећа се, наводи се у саопштењу, догодила у 20.20 часова на путу Зрењанин - Нови Сад.

Икодиновић је, возећи мотоцикл марке „јамаха“, услед брзине неприлагођене стању пута и другим условима, ударио у задњи део „заставе корал“ која се кретала у истом смеру.

Од удара се аутомобил одбио у десну страну и ударио у цистерну коју је вукао трактор и том приликом цистерна се преврнула.

Икодиновић (32) је задобио тешке повреде опасне по живот - прелом десне надлактице, повреде крвних судова и живаца десне руке као и раздеротине по ногама.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute