Pàgina d'inici Sobre nosaltres? Contribuir
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


27 de gener del 2012, França, Pirineus Orientals, El Pertús

American Government Special Collections Reference Desk

27 de gener del 2012, França, Pirineus Orientals, El Pertús

Viquinotícies
27 de gener del 2012, França, Pirineus Orientals, El Pertús
January 27, 2012


Les Autopistes del Sud de França[1] faran pagar els funcionaris de policia que treballen al pas fronterer de l'autopista “La Catalana” al Pertús. L'empresa concessionària ha pretextat una gestió massa difícil i costosa de les targetes que els permetien d'accedir a l'autopista per anar al seu lloc de treball sense pagar res.

Aquesta notícia va enfadar els policies. De més, el 6 de gener, el prefecte del departament dels Pirineus Orientals i la diputada francesa, Jacqueline Irles van escriure a l'empresa per que els donés les seves explicacions. Però, aquest concessionari mai no s'ha dignat a respondre'ls. Per acomplir la seguretat dels usuaris d'aquesta carretera, hauran de pagar 4,2 € per dia, és a dir 800 € per any. Podrien anar per la carretera, però a l'estiu haurien de partir-se de casa seva 3 o 4 hores abans d'arribar-hi en raó del trànsit important.

“Hem de davallar fins al Voló i pujar amb direcció al Pertús. D'altra banda, si s'interpel·la algú a la frontera i que s'ha de portar-lo a la comissaria, s'ha d'anar fins a Perpinyà-Nord, després tornar, i és el suspecte que paga l'autopista. Avui, Vinci[2] voldria fer pagar tothom per satisfer els seus accionistes. En canvi, no voler policies a l'autopista, és menys seguretat. Quan es produeix un accident, ells estan ben contents de que existeixi. La nostra comesa és intervenir en qualsevol lloc del territori, sense zona de no dret.”, va declarar a la premsa un policia.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute