??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Пољопривредници настављају блокаду путева код Панчева

American Government Special Collections Reference Desk

Пољопривредници настављају блокаду путева код Панчева

Викивести
2. септембар 2013.
September 2, 2013


Војводина/ Србија (Beta) - Пољопривредници из јужног Баната, незадовољни откупном ценом пшенице, кукуруза и сунцокрета, саопштили су у понедељак да ће, шести дан за редом, наставити да тракторима блокају путеве Панчево-Београд и Панчево-Јабука.

Члан Организационог одбора протеста Јован Негован рекао је агенцији Бета да није било најављеног састанка са првим потпредседником Владе Србије Александром Вучићем. Обећан им је састанак у четвртак, 5. септембра, на којем би требало да буде и будући министар пољопривреде Драган Гламочић.

Негован је рекао да је Вучић у понедељак ујутро на разговор примио пољопривреднике који блокирају уљару „Дијамант“ из Зрењанина, додавши да је, према њиховом сазнању, за среду заказан разговор с представницима уљара.

Он је казао да ће се након сусрета са Вучићем одлучивати о могућем продужетку блокада, односно евентуалној радикализацији протеста или његовом окончању.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute