Начална страница За нас Принос
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Промени в маршрутите на градския транспорт

American Government Special Collections Reference Desk

Buses

Промени в маршрутите на градския транспорт

УикиНовини
05 май 2010 г., 10:00 ч.
May 5, 2010


От 7 май 2010 г. се удължава срокът на експерименталната организация на

на автобусите от масовия градски транспорт. Експерименталната организация е направена след въвеждане в експлоатация на метрото в участъка метростанция „Сердика” – метростанция жк „Младост” 1. Срокът на удължаването е с 6 месеца считано от 7 май.

Променен е маршрута на:

- автобусни линии с номера 3 и 5 - от с.Долни Пасарел и с.Долни Лозен по маршрутите си до пътния възел за аерогарата, през възела по локалното платно на бул.”Цариградско шосе” в посока център, наляво по ул.”Йерусалим” и по бул.”Андрей Сахаров” до крайна станция „Посолствата” в жк „Младост”1.
- автобусна линия с номер 88 (в посока Зоопарка) – от бул.”Александър Малинов” надясно по бул.”Андрей Сахаров” с преминаване покрай метростанция жк „Младост” 1 и надясно по бул.”Андрей Ляпчев” по маршрута -двупосочно.

- автобусна линия с номер 305 (в посока Централна гара) по маршрута си до спирка „Хотел Плиска”, бул.”Цариградско шосе”, надясно по бул.”Михаил Еминеско”, бул.”Ситняково”, бул.”Ген.Данаил Николаев”, бул.”Сливница” и по маршрута си до Централна гара, двупосочно.
- автобусна линия номер 306 (в посока СУ „Св.Климент Охридски”) от бул.”Александър Малинов” наляво по бул.”Андрей Сахаров” с преминаване покрай метростанция жк „Младост” 1 надясно по ул.”Йерусалим” и по локалното платно на бул.”Цариградско шосе” по маршрута си до СУ „Св.Климент Охридски”. В посока жк „Младост” 2 линията се движи в централното платно на бул.”Цариградско шосе”.

Разкрита е нова автобусна линия с номер 113 с маршрут от крайна станция за тролейбусна линия № 5 и автобусни линии № 4 и 11 в жк „Младост” 1 по бул.”Андрей Сахаров”, надясно по бул.”Александър Малинов”, наляво по ул.”Филип Аврамов”, ул.”Свето Преображение”, ул.”Д-р Атанас Москов”, ул.”406”, ул.”Филип Аврамов” и по бул.”Александър Малинов” двупосочно.

Разкрита е нова автобусна линия с номер 294 с маршрут от крайната станция на автобусни линии с номер 94, 102 и 280 в Студентски град по маршрута на линия 94 до бул.”Д-р Г.М.Димитров”, надясно по ул.”Д-р Г.М.Димитров”, надясно по бул.”Св.Кл.Охридски” с преминаване покрай метростанция „”Д-р Г.М.Димитров” и по ул.”8-ми декември” по маршрута на автобусна линия №280 до крайната станция.

Удължен е маршрута на автобусна линия 56 до метростанция „Вардар” - от „Западна” (крайна станция жк „Западен парк”) по бул.”Александър Стамболийски”, наляво по ул.”Булина ливада”, надясно по бул.”Царица Йоанна” с преминаване покрай метростанция „Вардар”, надясно по бул.”Вардар” и надясно по бул.”Александър Стамболийски” по маршрута двупосочно.

Закрита е автобусна линия №313.

Удължен е маршрута на автобусна линия №20 след 20.00 часа от спирка „С.Чепинци” по ул.”Стара планина”, наляво по ул.”Възрожденска” до крайната спирка на автобусна линия №18 - „Мелницата Чепинци”, обратно по маршрута и от центъра на с.Чепинци по маршрута към с. Локорско. Реализира се посредством извършвани курсове с часове на тръгване от автостанция Орландовци в делничен ден в 20.45 и 21.55 часа и за предпразник и празник в 20.45 часа.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute