??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Poginuo vozač, povređeno 15 putnika u sudaru kod Valjeva

American Government Special Collections Reference Desk

Buses

Poginuo vozač, povređeno 15 putnika u sudaru kod Valjeva

Викивести
May 17, 2008


17. maj 2008.

Valjevo/ Srbija (Beta) - U direktnom sudaru autobusa "Laste" i kamiona, na putu Valjevo-Loznica u selu Osladić, u subotu uveče jedna osoba je poginula dok je najmanje 15 osoba teže i lakše povređeno.

Nesreća se dogodila u 19.10 kada je kamion sa kadom za rasuti teret lozničkog "Stobeksa" u krivini prešao na levu stranu kolovoza i udario u prednji levi deo autobusa valjevske "Laste".

Kako je Beti rečeno u Urgentnom centru valjevske bolnice, poginuo je vozač autobusa koji je podlegao povredama na putu do valjevske bolnice. Devet teže povređenih, među kojima su i vozač kamiona i kondukter autobusa, zadržani su na Odeljenju intenzivne nege i Ortopedskom odeljenju valjevske bolnice, dok su lakše povređeni posle ukazane pomoći pušteni na kućnu negu.

Uviđaj o uzrocima teške saobraćajne nesreće obavili su dežurni istražni sudija Opštinskog suda u Valjevu Aleksandar Džoković i zamenik opštinskog tužioca Vukašin Vujičić.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute