Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Fernando Alonso es converteix en bicampió de la Fórmula 1


Open Wheel Racing Topics:  Fernando Alonso

Fernando Alonso es converteix en bicampió de la Fórmula 1

Viquinotícies
22 d'octubre del 2006, Interlagos, Brasil
October 22, 2006


El pilot espanyol Fernando Alonso s'ha proclamat aquest diumenge (22) campió del món de Fórmula 1 per segon any consecutiu, en acabar 2n en el Gran Premi de Brasil, disputat en el Circuit d'Interlagos, darrere del pilot brasiler de Ferrari Felipe Massa.

La carrera es va veure complicada al principi amb l'accident del pilot de Williams Nikko Rosberg, que va obligar que el Safety Car isquera a pista. Després de l'incident, Michael Schumacher, que havia qualificat 10é en els entrenaments oficials del dia anterior i estava obligat a guanyar i que Alonso no puntuara per a poder emportar-se el títol, va patir un punxada en avançar a Giancarlo Fisichella, company d'equip de Fernando Alonso. Aquest contratemps va impedir que el pilot alemany poguera aconseguir el seu objectiu, a pesar d'això va ser capaç de demostrar la seua habilitat al volant remuntant fins al 4t posat al final de la carrera. D'aquesta manera, Michael Schumacher s'acomiada de la Fórmula 1 amb un subcampionat i sense poder aconseguir una última victòria.

Fernando Alonso va agrair el títol a Renault i Michelin durant la roda de premsa posterior al Gran Premi. Alonso no sols ha tornat a guanyar el títol de campió del món de pilots, sinó que ha col·laborat junt amb el seu company Giancarlo Fisichella a aconseguir el Campionat de constructors també per segon any consecutiu. En referència al seu més directe rival, Alonso va declarar ser "un home molt afortunat per haver guanyat aquests dos títols amb Schumacher en la pista".

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library