Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Alonso guanya el Gran Premi d'Itàlia


Open Wheel Racing Topics:  Fernando Alonso, Italian Grand Prix

Alonso guanya el Gran Premi d'Itàlia

Viquinotícies
9 de setembre del 2007, Monza
September 9, 2007


Amb aquesta victòria, Alonso retalla dos punts a Hamilton, que continua líder del campionat, quan només falten quatre curses per acabar el campionat

Fernando Alonso s'ha proclamat vencedor del Gran Premi d'Itàlia, i retalla dos punts a Lewis Hamilton, que ha quedat segon. Kimi Raikkonen ha completat el podi quedant tercer.

Després que Alonso hagués aconseguit la pole ahir, no hi ha hagut sortida sense sorpreses, on David Coulthard ha hagut d'abandonar després de patir un accident sense conseqüències, tot i que el cotxe de seguretat ha hagut de saltar a la pista. Felipe Massa abandonà quan faltaven només 10 voltes, tot i que la cursa ja estava decidida.

Alonso ha dominat clarament la cursa, sense baixar de la primera posició en cap moment. Hamilton, en canvi, ha tingut problemes per mantenir-se a la segona posició ja que després de la parada a boxes Raikkonen l'ha superat. Un error del finlandès a poc del final ha permès a Hamilton recuperar el segon lloc.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library