Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Промени в маршрутите на градския транспорт


Buses

Промени в маршрутите на градския транспорт

УикиНовини
05 май 2010 г., 10:00 ч.
May 5, 2010


От 7 май 2010 г. се удължава срокът на експерименталната организация на

на автобусите от масовия градски транспорт. Експерименталната организация е направена след въвеждане в експлоатация на метрото в участъка метростанция „Сердика” – метростанция жк „Младост” 1. Срокът на удължаването е с 6 месеца считано от 7 май.

Променен е маршрута на:

- автобусни линии с номера 3 и 5 - от с.Долни Пасарел и с.Долни Лозен по маршрутите си до пътния възел за аерогарата, през възела по локалното платно на бул.”Цариградско шосе” в посока център, наляво по ул.”Йерусалим” и по бул.”Андрей Сахаров” до крайна станция „Посолствата” в жк „Младост”1.
- автобусна линия с номер 88 (в посока Зоопарка) – от бул.”Александър Малинов” надясно по бул.”Андрей Сахаров” с преминаване покрай метростанция жк „Младост” 1 и надясно по бул.”Андрей Ляпчев” по маршрута -двупосочно.

- автобусна линия с номер 305 (в посока Централна гара) по маршрута си до спирка „Хотел Плиска”, бул.”Цариградско шосе”, надясно по бул.”Михаил Еминеско”, бул.”Ситняково”, бул.”Ген.Данаил Николаев”, бул.”Сливница” и по маршрута си до Централна гара, двупосочно.
- автобусна линия номер 306 (в посока СУ „Св.Климент Охридски”) от бул.”Александър Малинов” наляво по бул.”Андрей Сахаров” с преминаване покрай метростанция жк „Младост” 1 надясно по ул.”Йерусалим” и по локалното платно на бул.”Цариградско шосе” по маршрута си до СУ „Св.Климент Охридски”. В посока жк „Младост” 2 линията се движи в централното платно на бул.”Цариградско шосе”.

Разкрита е нова автобусна линия с номер 113 с маршрут от крайна станция за тролейбусна линия № 5 и автобусни линии № 4 и 11 в жк „Младост” 1 по бул.”Андрей Сахаров”, надясно по бул.”Александър Малинов”, наляво по ул.”Филип Аврамов”, ул.”Свето Преображение”, ул.”Д-р Атанас Москов”, ул.”406”, ул.”Филип Аврамов” и по бул.”Александър Малинов” двупосочно.

Разкрита е нова автобусна линия с номер 294 с маршрут от крайната станция на автобусни линии с номер 94, 102 и 280 в Студентски град по маршрута на линия 94 до бул.”Д-р Г.М.Димитров”, надясно по ул.”Д-р Г.М.Димитров”, надясно по бул.”Св.Кл.Охридски” с преминаване покрай метростанция „”Д-р Г.М.Димитров” и по ул.”8-ми декември” по маршрута на автобусна линия №280 до крайната станция.

Удължен е маршрута на автобусна линия 56 до метростанция „Вардар” - от „Западна” (крайна станция жк „Западен парк”) по бул.”Александър Стамболийски”, наляво по ул.”Булина ливада”, надясно по бул.”Царица Йоанна” с преминаване покрай метростанция „Вардар”, надясно по бул.”Вардар” и надясно по бул.”Александър Стамболийски” по маршрута двупосочно.

Закрита е автобусна линия №313.

Удължен е маршрута на автобусна линия №20 след 20.00 часа от спирка „С.Чепинци” по ул.”Стара планина”, наляво по ул.”Възрожденска” до крайната спирка на автобусна линия №18 - „Мелницата Чепинци”, обратно по маршрута и от центъра на с.Чепинци по маршрута към с. Локорско. Реализира се посредством извършвани курсове с часове на тръгване от автостанция Орландовци в делничен ден в 20.45 и 21.55 часа и за предпразник и празник в 20.45 часа.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library