Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Обработени са улиците от масовия градски транспорт


Обработени са улиците от масовия градски транспорт

УикиНовини
10 март 2010 г., 09:42 ч.
March 10, 2010


През тази нощ са обработени всички улици, по които се движи масовият градски транспорт, както и стръмни и опасни участъци в районите Средец, Красно село, Слатина, Студентски, Средец и Витоша, Възраждане, Оборище, Сердика, Изгрев, Лозенец, Триадица, Красна поляна, Надежда, Искър, Младост, Овча Купел, Люлин, Връбница, Кремиковци и Панчарево. Снегопочистване и опесъчаване е извършено и в парк Витоша и Околовръстен път – южна дъга. В момента градският транспорт се движи с отклонение от разписанието в рамките на 5- 7 минути.

Във връзка с очаквания през целия ден снеговалеж днес е добре водачите на превозни средства да излизат на пътя само с изправни автомобили и подходящи за зимните условия гуми. Напомняме на шофьорите да спазват правилата на движение, както и да паркират само на разрешените за това места, за да не затрудняват работата на снегопочистващата техника, която ще продължи и през целия ден.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library