??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Београд: Санација оштећења на коловозу на више од тридесет локација

American Government Special Collections Reference Desk

Београд: Санација оштећења на коловозу на више од тридесет локација

Викивести
12. јануар 2010. - January 12, 2010


(Београд, Србија)

По налогу Дирекције за путеве, Јавно комунално предузеће „Београд-пут” тренутно је ангажовано на више од тридесет локација у граду где се санирају такозване „ударне рупе”. Према речима Иване Вулетић, директорке Дирекције за путеве, због ниских температура и великих осцилација у температури претходних недеља, на бројним местима на коловозима настала су оштећења.

– Екипе оперативе „Београд-пута” непрекидно су ангажоване на санацији насталих оштећења. Кад год то временске прилике дозвољавају, на терену је петнаест екипа овог предузећа, од којих су четири ангажоване на припреми, а остале на асфалтирању. Оштећања се санирају према приоритетима, то јест најпре на деоницама којима се крећу возила јавног градског превоза, али и на најфреквентнијим саобраћајницама у граду – казала је Ивана Вулетић.

Екипе оперативе тренутно крпе „ударне рупе” у Карађорђевој, Цара Душана, Кировљевој, Водоводској, на Лазаревачком друму, у Благоја Паровића, Аце Јоксимовића, Булевару кнеза Александра Карађорђевића, Црнотравској, Борској, Варешкој, Вукасовићевој, Булевару Николе Тесле, Првомајској, Гетеовој, Филипа Вишњића, Николаја Острошког, Омладинских бригада, Гандијевој, Нехруовој, Милентија Поповића, Партизанске авијације и на још неколико локација. Поред тога, оштећења се санирају и на регионалним путевима у Батајници, Угриновцима, на Смедеревском путу, у Раљи и Степојевцу. С обзиром на то да температура тренутно није у минусу, за крпљење рупа користи се врућ асфалт.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute