??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Počela uplata otpremnina radnicima Zastava automobila

American Government Special Collections Reference Desk

Topics:  Zastava

Počela uplata otpremnina radnicima Zastava automobila

Викивести
5. јануар 2011. - January 5, 2011


5. јануар 2011. KRAGUJEVAC, 5. januara 2011. (Beta) - Uplata otpremnina radnicima Zastava automobila koji su se prijavili za socijalni program počela je u sredu, rečeno je agenciji Beta u sindikatu te fabrike.

Sredstva u iznosu od 300 evra po godini radnog staža uplaćuje Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja i ona se uplaćuju na tekuće račune onih radnika koji su se u utorak prijavili za socijalni program.

"U pojedinim slučajevima ima grešaka u obračunu radnog staža radnicima, pa će neki primiti umanjeni iznos, a dopuna će biti isplaćena najverovatnije u ponedeljak, 10. januara", rekao je zamenik predsednika sindikata fabrike automobila Zoran Markovic.

On je dodao da će radnicima koji se u sredu prijavljuju za socijalni program novac za otpremnine "leći" na račune u četvrtak.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute