??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Učešće od 51 odsto u Krajzleru moguće ove godine

American Government Special Collections Reference Desk

Topics:  Chrysler LLC, Fiat

Učešće od 51 odsto u Krajzleru moguće ove godine

Викивести
4. јануар 2011. - January 4, 2011


4. јануар 2011. MILAN0, 4. januara 2011. (Beta-AP) - Italijanski Fiat se priprema da postane svetski proizvođač automobila. Izdvojio se od svoje produkcije poljoprivrede opreme i kamiona i kaže da bi ove godine mogao da preuzme kontrolu nad američkim Krajzlerom.

"Mislim da je moguće da idemo na preko 50 odsto vlasništva ako Krajzler odluči da izađe na berzu 2011," izjavio je novinarima u Torinu direktor Fiata Serdjo Marćione, koji je istovremeno i direktor Krajzlera.

Krajzler je povećao prodaju, izašao sa novim modelima i sprema se da svoje akcije, posle prošlogodišnjeg bankrotsva, ponovo iznese na berzu.

Marćione je svoje poglede izneo na milanskoj berzi gde je grupacija Fiat Industrijal danas počela da trguje nezavisno od proizvođača automobila.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute