??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Београд: Радно време „Паркинг сервисa” за Божић

American Government Special Collections Reference Desk

Београд: Радно време „Паркинг сервисa” за Божић

Викивести
4. јануар 2010. - January 4, 2010


4. јануар 2010.(Београд, Србија)

ЈКП „Паркинг сервис” обавештава кориснике својих услуга да ће за време Божића радити у измењеном режиму.

Паркирање на уличним паркиралиштима у зонираним деловима града неће се наплаћивати у четвртак, 7. јануара, када ће бити затворен и шалтер за рад са странкама Службе паркинг контроле у улици Старине Новака 22.

Све јавне гараже и посебна паркиралишта биће непрекидно отворени за време Божића, а Служба за пренос возила радиће по режиму који се примењује током викенда.

Аутоперионица на Мостарској петљи отворена је 6. јануара до 19 сати, док за Божић, у четвртак, 7. јануара не ради, као ни Служба техничког прегледа и аутоперионица у Блоку 45. Аутоперионица у Блоку 53, која не ради од 1. јануара, почиње са радом 11. јануара.

Инфо-центар „Паркинг сервиса”, у улици Краљице Марије 7, на Бадњи дан, у среду, 6. јануара, ради од 7 до 18 сати, док за Божић, у четвртак, 7. јануара неће радити.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute