??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Policija spremna za primenu Zakona o saobraćaju

American Government Special Collections Reference Desk

Open Wheel Racing Topics:  FIA, FOTA

Policija spremna za primenu Zakona o saobraćaju

Викивести
27. juna 2009.‎


Beograd- (Beta) Policija je spremna za primenu novog Zakona o bezbednosti saobraćaja i do početka njegove primene u decembru biće sprovedena kampanja u medijima kako bi se i građani upoznali sa novinama, izjavio je načelnik Odeljenja za kontrolu i regulisanje saobraćaja Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić.

"Zakonom su, međutim, opredeljene mogućnosti za dodatno opremanje saobraćajne policije, ali to će uslediti tek tokom primene Zakona i nakon donošenja zakona o obaveznom osiguranju od autoodgovornosti. U sledećih pet meseci predstoji nam i edukacija policajaca", rekao je Rebić u intervjuu agenciji Beta.

Dodao je da će putevi u značajnijoj meri biti pokriveni trajnim video nadzorom i da će snimci biti dovoljni za pokretanje prekršajnog postupka i ako policija ne zaustavi vozača kada, na primer, prekorači brzinu ili prođe kroz crveno svetlo.

(Beta)

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute