Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Policija spremna za primenu Zakona o saobraćaju


Open Wheel Racing Topics:  FIA, FOTA

Policija spremna za primenu Zakona o saobraćaju

Викивести
27. juna 2009.‎


Beograd- (Beta) Policija je spremna za primenu novog Zakona o bezbednosti saobraćaja i do početka njegove primene u decembru biće sprovedena kampanja u medijima kako bi se i građani upoznali sa novinama, izjavio je načelnik Odeljenja za kontrolu i regulisanje saobraćaja Uprave saobraćajne policije Vladimir Rebić.

"Zakonom su, međutim, opredeljene mogućnosti za dodatno opremanje saobraćajne policije, ali to će uslediti tek tokom primene Zakona i nakon donošenja zakona o obaveznom osiguranju od autoodgovornosti. U sledećih pet meseci predstoji nam i edukacija policajaca", rekao je Rebić u intervjuu agenciji Beta.

Dodao je da će putevi u značajnijoj meri biti pokriveni trajnim video nadzorom i da će snimci biti dovoljni za pokretanje prekršajnog postupka i ako policija ne zaustavi vozača kada, na primer, prekorači brzinu ili prođe kroz crveno svetlo.

(Beta)

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.




The Crittenden Automotive Library