??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Morgan Friman negira da je kriv za saobraćajni udes

American Government Special Collections Reference Desk

Topics:  Saab, Koenigsegg

Morgan Friman negira da je kriv za saobraćajni udes

Викивести
14. juna 2009.‎


Rulevil, Misisipi- (Beta) Advokat oskarovca Morgana Frimana podneo je sudu izjavu glumca koji negira tvrdnje da je njegova nepažnja bila uzrok saobraćajnog udesa avgusta prošle godine, objavio je Bi-Bi-Si njuz (BBC News).

Demaris Majer(48), koja se nalazila u automobilu koji je vozio Friman, tužila je 71-godišnjeg glumca, optužujući ga za nepažnju koja je dovela do nesreće u kojoj su oboje zadobili ozbiljne povrede kad su kola skrenula sa puta i prevrnula se.

U njenoj tužbi se navodi da je Friman, sa kojim se vraćala sa zabave, popio nekoliko pića i da je udes koji se dogodio u blizini njegove kuće u Čarlstonu "promenio njen život fizički i emotivno" jer je ostala nesposobna da radi.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute