??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Manje poginulih u saobraćajnim nesrećama

American Government Special Collections Reference Desk

Manje poginulih u saobraćajnim nesrećama

Викивести
1. marta 2009.


BEOGRAD,1. marta 2009. (Beta) - U Srbiji je u januaru ove godine, kao i u celoj prošloj godini, za mali procenat, smanjen broj poginulih u saobraćajnim nesrećama, a u policiji očekuju da će novi Zakon o bezbednosti saobraćaja značajno poboljšati bezbednost na putevima.

Direktor policije Srbije Milorad Veljović izjavio je agenciji Beta da se bi novi Zakon o bezbednosti u saobraćaju, koji je u proceduri u u Vladi Srbije, trebalo da poboljša bezbednost u saobraćaju.

Veljović je naveo da je bitno da deo novca od naplata kazni zbog saobraćajnih prekršaja koristi MUP Srbije, ali je dodao da ta sredstva ne bi bila korišćena za plate nego za poboljšanje uslova rada saobraćajne policije.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute