??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Nova vozačka dokumenta i tablice posle usvajanja zakona

American Government Special Collections Reference Desk

Nova vozačka dokumenta i tablice posle usvajanja zakona

Викивести
11. decembar 2008.


Beograd/ Srbija (Beta) - Registarske tablice sa oznakama Srbije i nove saobraćajne i vozačke dozvole izdavaće se tek posle usvajanja novog Zakona o bezbednosti saobraćaja, potvrdio je agenciji Beta ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

"Sačekaćamo donošenje novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima a mislim da će to biti veoma brzo. Zakon je godinama na razmatranju i nikako da se svi slože oko rešenja, zato mora da se to preseče i da se zakon usvoji", rekao je ministar.

Prema njegovoj proceni, zakon će se veoma brzo naći u vladi, a usvajanje u parlamentu se može očekivati u prvih nekoliko meseci 2009. godine. Potom će, kazao je Dačić, početi izdavanje novih vozačkih i saobraćajnih dozvola i registarskih tablica.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute