??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Ilić: Nisam kriv za saobraćajnu nezgodu kod Skupštine

American Government Special Collections Reference Desk

Ilić: Nisam kriv za saobraćajnu nezgodu kod Skupštine

Викивести
2. decembar 2008.


Beograd/ Srbija (Beta) - Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da nije kriv za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila ispred Skupštine Srbije.

Na konferenciji za novinare, Ilić je rekao da je juče ispred Skupštine Srbije taksista prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u njegov auto.

"Policajac mi je pokazao da izađem sa parkinga i ja sam izašao. Taksista je uleteo u raskrsnicu i nije mogao da stane. Nije bilo nikakvog udarca, on se samo prislonio uz mene", rekao je Ilić.

On je dodao da je na taksiju otpao branik i da ta šteta iznosi oko 100 evra, dok na njegovom automobilu nije bilo oštećenja. Ilić je kazao da nije mogao da ostane na mestu udesa, jer je žurio na snimanje emisije Magazin in na televiziji Pink.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute