??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Šest osoba povređeno na autoputu Beograd-Niš

American Government Special Collections Reference Desk

Šest osoba povređeno na autoputu Beograd-Niš

Викивести
11. новембар 2008.


Смедерево/ Србија (Beta) - Šest osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Mihajlovac, na autoputu Beograd-Niš.

Prema prvim izveštajima, šleper grčkih registracija udario je otpozadi u putničko vozilo marke "folksvagen". U putničkom vozilu bilo je pet osoba - majka, otac i troje dece.

Putnički auto vozio je Ž. V. a na mestu suvozača je bila njegova suruga S. V, koja je u osmom mesecu trudnoće. Ona je odmah prebačena u Požarevac, gde je obavljen carski rez, a novorođenče je poslato u Beograd na neonatologiju. U udesu je teške telesne povrede zadobila desetogodišnja ćerka E. V, a dečaci A. V. i R. V. su lakše povređeni. Vozač šlepera, grčki državljanin V.I. zadobio je lakše povrede.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute