??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Rezultat istrage o udesu Jočića poznat sledeće nedelje

American Government Special Collections Reference Desk

Rezultat istrage o udesu Jočića poznat sledeće nedelje

Викивести
5. septembar 2008.


Велика Плана- (Beta) - Rezultat veštačenja okolnosti udesa u kome je 25. januara povređen bivši ministar unutrašnjih poslova Dragan Jočić biće poznat krajem naredne nedelje, rekla je danas agenciji Beta opštinski javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović.

Nalaz veštaka juče je dobio istražni sudija Miroljub Živanović koji je bio na uviđaju kada se udes dogodio na autoputu kod Velike Plane.

"Nalaz veštaka sa Saobraćajnog fakulteta juče je stigao i već je prosleđen javnom tužiocu koji će na osnovu uvida nalaza i drugih dokaza odlučiti o daljem vođenju postupka", rekao je danas agenciji Beta istražni sudija Miroljub Živanović.

Sudija je dodao da "u ovoj fazi" ne može ništa da kaže o detaljima izveštaja, kao i da to za sada ne može da učini ni javni tužilac Vesna Ivanović.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute