??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Kineski automobilski gigant od sada i na srpskom tržištu

American Government Special Collections Reference Desk

Cars in China Topics:  Great Wall

Kineski automobilski gigant od sada i na srpskom tržištu

Викивести
18. novembar 2014.


(PRobjave) - Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Great Wall Motors (GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koja već godinama suvereno vladaju tržištima sveta - Great Wall Hover H6 - SUV i Steed 5 - pickup.

Ekskluzivni distibuter vozila Great Wall automobila za tržište Srbije je GWS Auto Group, sa novootvorenim prodajno-servisnim salonom u Beogradu.

"Otvaranjem servisno-prodajnog centra i lansiranjem Great Wall brenda ušli smo na velika vrata na srpsko tržište, za koje smo sigurni da će dobro prihvatiti naša vozila. Pored atraktivnog SUV modela, u ponudi imamo i Steed 5, pickup model visokih performansi i modernog dizajna koji je namenjen komercijalnoj upotrebi. GWM automobili zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta, dok su istovremeno cenovno prilagođeni mogućnostima domaćeg tržišta", rekao je Radovan Berić, direktor GWS Auto Group.

Hover H6 je SUV poslednje generacije, koji je više od decenije najprodavanije vozilo u ovoj kategoriji u Kini. Ovaj automobil na srpsko tržište dolazi u dve varijante - 2.0 turbo dizel sa 143 ks i 1.5 turbo benzinskim motorom sa 143 ks. Steed 5 je pickup i raspolaže sa dizel motorom od dva litra i pogonom na četiri točka (4x4). Već godinama je na prvom mestu po prodaji u Kini, Italiji, Australiji i Južnoj Africi. GWM je jedini proizvođač automobila iz Kine koji ima postrojenje za proizvodnju vozila u Evropskoj uniji, tačnije u Bugarskoj. Na taj način kupcima ovih vozila osigurana je brza dostupnost rezervnih delova i tehničke podrške.

GWM je najveći nezavisni proizvođač automobila u Kini sa godišnjom proizvodnjom od oko 1.500.000 automobila što ga čini ujedno i najvećim kineskim izvoznikom automobila. GWM automobili u potpunosti ispunjavaju sve standarde kvaliteta, uključujući najstrožija pravila Evropske unije o bezbednosti.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute