??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Снег и невреме изазвали хаос на путевима у Италији

American Government Special Collections Reference Desk

Снег и невреме изазвали хаос на путевима у Италији

Викивести
6. фебруар 2015.


Рим- (Beta) - Обилне снежне падавине и невреме изазвали су у средишњој и северној Италији велике застоје и хаос на аутопутевима и у железничком саобраћају, преносе италијански медији у уторак.

Талас лошег времена већ неколико дана погађа Италију. Затворени су бројни путеви и аутопутеви, у блокади је и железнички саобраћај, обустављена настава у више десетина школа у Ломбардији, Емилији Ромањи, Тоскани, Маркама и на Сардинији.

Највећи застоји на путевима забележени су на северу Италије, пре свега у Болоњи, где је и отказан велики број полазака возова, неколико сати био је затворен и аутопут.

Градске власти позвале су Болоње грађане да не користе за превоз своја возила и да децу задрже код куће, иако настава није отказана.

Тешка ситуација је и у Бреши, где је 90 хиљада људи остало без струје. Мантову је погодило велико снежно невреме, Трст је под снажним налетима буре, са ветром јачине 149 километара на сат.

Чак су и на Сицилији невреме изазива сметње у саобраћају, укључујући авио превоз, навели су италијански медији.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute