Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

DDOR Novi Sad ulaže u budućnost uz podršku pouzdanih poslovnih partnera - ovoga puta Fiata


Trucking Topics:  Fiat

DDOR Novi Sad ulaže u budućnost uz podršku pouzdanih poslovnih partnera - ovoga puta Fiata

Викивести
10. septembar 2015.


(PRobjave) - „DDOR Novi Sad" a.d.o. na domicilnom tržištu posluje skoro 70 godina i jedan je od lidera u oblasti osiguranja u Srbiji. Trenutno posluje kao deo grupacije „Gruppo Assicurativo Unipol" koja ostvaruje promet od oko 18 milijardi evra, i koja je najveći osiguravač u oblasti neživotnih osiguranja u Italiji, i jedna od deset najvećih grupa u Evropi, sa oko 16 miliona klijenata sa preko 18 miliona polisa osiguranja. U Srbiji, DDOR se ponosi time što pruža usluge klijentima čiji broj prelazi 500.000.

Prva stepenica u poslovanju su nam sigurne odluke, potom sigurni dugogodišnji partneri, u ovom slučaju FIAT i Auto kuća „Kole". Iz pomenutog proizilazi da smo nabavkom novih, pouzdanih vozila i to proizvedenih većim delom u Srbiji, uložili u kvalitetniji i brži pristup naše prodajne mreže klijentima. Dali smo i primer da je sarađujući sa domaćom privredom, realizovan i jedan segment koji bi se mogao nazvati delom društveno odgovornog poslovanja. Izuzetno smo ponosni danas, ne samo time da voznom parku Kompanije priključujemo 30 novih vozila, nego i činjenicom da to činimo u saradnji sa našim dokazanim poslovnim partnerima.

U DDOR-u se svakodnevno odvijaju aktivnosti sa ciljem da se doprinese boljem, lepšem i čistijem svetu; koristeći sva sredstva koja su nam na raspolaganju, trudimo se da smanjimo potrošnju goriva i energije uvođenjem novog koncepta laganog putovanja umesto dosadašnjeg koncepta zasnovanog na masivnosti, buci i zagađenju. Naš prošlogodišnji, skroman doprinos, odnosi se na dva hibridna vozila koja smo stavili na raspolaganje našim prodajnim snagama.

Bezbednost je posebna tema o kojoj sa ponosom govorimo, jer je utkana u naše najveće projekte. Pre svega već dugogodišnju saradnju sa NAVAK Nacionalnom Vozačkom Akademijom, a potom i edukacija građana, posebno najmlađih. Sa ponosom ističemo i činjenicu da smo jedina osiguravajuća kuća koja uz polisu obaveznog osiguranja od autoodgovornosti, u saradnji sa NAVAK-om, obezbeđuje klijentima besplatan uvod u trening bezbedne vožnje - program DOZVOLA PLUS.

Dopustite još jedan mali vremeplov, lepo je podsetiti se lepih događaja u kojima smo učestvovali sa FIAT-om. Pre nekoliko godina, podržali smo projekat "Tura kroz Srbiju", koji je organizovao Fiat 500 Club Italia. Ljubitelji Fiata 500, čuvenog "malog Fiće", u svojim automobilima su u toku leta 2011. godine, otkrivali bogatstva Srbije kao centralnog dela Balkana. Karavan je došao iz Italije u Novi Sad, pa preko Vršca, Lepenskog Vira, Zaječara, Kragujevca, Mokre Gore, Valjeva, stigli smo do Beograda. Tura je organizovana kao vid promocije kulturne i prirodne baštine Srbije - dela evropskog kulturnog nasleđa, i kroz nju je promovisan održivi turizam. Ovo je ujedno bio i i vrlo jedinstven način da se obeleži 150. godišnjica Italije, zemlje čiji je Fiat 500 simbol poznat širom sveta, ali i prijateljska saradnja između Srbije i Italije.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.




The Crittenden Automotive Library