Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Novi svetski rekord: Rainer Zietlow i Goodyear za devet dana od Južne Afrike do Norveške


Topics:  Goodyear

Novi svetski rekord: Rainer Zietlow i Goodyear za devet dana od Južne Afrike do Norveške

Викивести
25. septembar 2015.


(PRobjave) - Pripadnici milenijumske generacije želeli bi da im u narednih deset godina bude omogućena kupovina automobila koji bi u potpunosti bili prilagođeni njihovim željama i potrebama, pokazalo je novo Goodyearovo istraživanje ThinkGoodMobility.

Proizvodi i usluge postaju sve više prilagođeni specifičnim željama pojedinačnog potrošača, što se manifestuje i u automobilskoj industriji. Kao rezultat tog trenda, evropski studenti očekuju da će kupovina personalizovanog automobila biti moguća u narednih deset godina. Najnovije istraživanje kompanije Goodyear Dunlop Tires Europe i instituta ThinkYoung[1] je pokazalo da čak 81,6% evropske milenijumske generacije očekuje automobil koji će biti specijalno prilagođen njihovim potrebama u pogledu tehnologije, trajnosti i upotrebljivosti.

Pripadnici milenijumske generacije najviše bi želeli automobile koji bi mogli u potpunosti da se prilagode njihovim individualnim ciljevima u pogledu potrošnje goriva (28,7%), njihovom ličnom stilu vožnje (19,5%) i čak njihovom raspoloženju (18,3%). Tako personalizovan automobil trebalo bi da "prepozna" njihovo raspoloženje i nivo energije, te na osnovu toga promeni muziku u automobilu ili predloži mesto za odmor.

Interesantan podatak do koga je istraživanje došlo jeste da mladi uglavnom ne cene prilagođavanja koja bi igrala estetsku ulogu. Samo 7,3% milenijumske generacije želi pneumatike u boji koja bi se slagala sa bojom njihovog automobila. Pripadnici generacije koja će zavladati u budućnosti, ubeđeni su da prilagođavanja moraju biti prvenstveno funkcionalna. Time bi trajnost i sigurnost bile unapređene, ali ne na račun više cene ili smanjenja nezavisnosti i privatnosti.

[1] Istraživanje putem interneta je u ime preduzeća Goodyear vršila ekipa Think Young u maju i junu 2015. godine. U njemu je učestvovalo 2.500 mladih (starih od 18 do 30 godina) sa univerziteta u 12 država. U uzorku je bilo i 224 slovenačka studenta.

Садржај је доступан под лиценцом Creative Commons Attribution 2.5 осим ако је другачије наведено.




The Crittenden Automotive Library