??????? ?????? ? ?????????? ?????????

Do nesreće došlo zbog pucanja gume

American Government Special Collections Reference Desk

Do nesreće došlo zbog pucanja gume

Викивести
16. јул 2008.
July 16, 2008


Beograd/ Srbija (Beta) - Direktor saobraćaja u preduzeću "Lasta" Vladimir Vinš potvrdio je danas agenciji Beta da je do nesreće u kojoj je u Hrvatskoj poginulo dvoje putnika došlo kada je na autobusu pukla guma, nakon čega je vozilo udarilo u branik na auto putu i zapalilo se.

Vinš je kazao da se nesreća desila u blizini Starog Petrovog sela, kada je zbog pucanja gume i udarca u branik došlo do požara u rezervoaru autobusa, od čega je vozilo u potpunosti izgorelo.

On je pohvalio reakciju vozača koji je uspeo da spreči prevrtanje autobusa na desni bok i tako omogući da većina putnika napusti zapaljeno vozilo. Prema njegovim rečima, do pucanja gume moglo je da dođe zbog visoke temperature, ali da će uzrok nesreće utvrditi istražni organi.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute