??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Još bez detalja udesa u kome je povređen Jočić

American Government Special Collections Reference Desk

Još bez detalja udesa u kome je povređen Jočić

Викивести
8. јул 2008.
July 8, 2008


Smederevo/ Srbija (Beta) - Još nije završeno veštačenje udesa u kome je 25. januara pred ponoć na auto-putu Beograd-Niš kod Velike Plane teško povređen bivši ministar policije Dragan Jočić, izjavila je u utorak opštinski javni tužilac u Smederevu Vesna Ivanović.

Ona je agenciji Beta rekla da će spisi najpre biti dostavljeni istražnom sudiji Miroljubu Živanoviću, koji je obavio uviđaj i koji može da odredi rok do kojeg treba da stignu spisi.

Živanović je agenciji Beta rekao da je nalaz tima stručnjaka o udesu u kome je teško povređen Jočić očekivao tokom juna, ali da do danas nije dobio taj nalaz.

On je dodao da dok ne stigne nalaz, ne može da radi na predmetu, tako da nije mogao da kaže da li će biti pokrenuta istraga protiv Dragana Jovanovića, čiji je pas bio na auto-putu kada je 25. januara oko 23.30 u njega udarilo vozilo u kome je bio Jočić.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr  
 
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute