Pàgina d'inici Sobre nosaltres? Contribuir
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Valentino Rossi estrena a Port Aventura la muntanya russa Furius Baco

American Government Special Collections Reference Desk

Motorcycles Topics:  Valentino Rossi

Valentino Rossi estrena a Port Aventura la muntanya russa Furius Baco

Viquinotícies
7 de juny del 2007, Port Aventura
June 7, 2007


Dijous 7 de juny del 2007 el parc d'atraccions Port Aventura ha estrenat la nova muntanya russa Furius Baco. Coincidint am b el Gran Premi de Catalunya de motociclisme d'aquest cap de setmana, Valentino Rossi, set vegades campió mundial, ha pujat al primer viatge d'aquesta atracció.

"Segueixo preferint la meva Yamaha, però ha sigut una experiència superdivertida", va dir a la roda de premsa posterior, en la qual en cap moment va fer menció al Gran Premi. "És una atracció que té una acceleració brutal i la recomano a tothom, perquè és pura adrenalina", Furius Baco accelera de 0 a 135 km/h en tan sols 3 segons.

En l'àmbit esportiu Rossi va anunciat que "Aquest any i el que ve seguiré amb les motos. Després pot ser, no sé què faré", quan se li ha preguntat si pilotaria un Ferrari a la Fórmula 1.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute