Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Räikkönen guanya la primera cursa del Campionat de Fórmula del 2007


Open Wheel Racing Topics:  Kimi Räikkönen, Australian Grand Prix

Räikkönen guanya la primera cursa del Campionat de Fórmula del 2007

Viquinotícies
18 de març del 2007, Circuit d'Albert Park, Austràlia.
March 18, 2007


Kimi Räikkönen, el pilot de l'escuderia Ferrari ha guanyat aquesta matinada el primer Gran Premi de la Temporada 2007 de Fórmula 1 al circuit d'Albert Park, Austràlia. Fernando Alonso i Lewis Hamilton han quedat segon i tercer respectivament, ambdós de McLaren-Mercedes.

Räikkönen havia aconseguit la pole als entrenaments de dissabte. La cursa ha deixat clar el domini de les dues escuderies (Ferrari i McLaren-Mercedes) per sobre les altres, i tan sols Felipe Massa que sortia des de l'última posició per un problema amb el motor ha quedat sisè.

Nick Heidfeld ha quedat quart, per davant de Giancarlo Fisichella. Nico Rosberg i Ralf Schumacher tanquen els punts: setè i vuitè respectivament. Cinc pilots no han acabat el Gran Premi i s'han retirat.

A la classificació d'escuderies McLaren-Mercedes i Ferrari encapçalen la llista amb 14 i 13 punts respectivament. Tercer és BMW-Sauber amb 5, seguida per Renault 4, Williams-Toyota 2 i Toyota 1.

És el primer Gran Premi des de la retirada de Michael Schumacher.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library