Pàgina d'inici Sobre nosaltres? Contribuir
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button surt il·lès d'un accident en el circuit de Monza

American Government Special Collections Reference Desk

Open Wheel Racing Topics:  Jenson Button

El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button surt il·lès d'un accident en el circuit de Monza

Viquinotícies
2 de setembre del 2006
September 2, 2006


El pilot britànic de Fórmula 1 Jenson Button, de l'escuderia Honda, va patir un accident a la pista parabòlica de Monza.

L'accident va succeir el divendres (1) durant els entrenaments privats de Monza. El monoplaça del pilot britànic es va sortir de la pista a 250 km/h, fent un trompada que va disparar el vehicle cap a la grava fent-li xocar contra les barreres de protecció destruint-lo completament.

El pilot ha sortit il·lès, encara que es va queixar d'un mal de cap.

No és el primer accident a la parabòlica

El circuit de Monza es caracteritza per ser el circuit més ràpid de Fórmula 1. La marca de velocitat és de 372,6 km/h, obtinguda pel pilot colombià Juan Pablo Montoya durant els entrenaments lliures de l'any 2005.

A Monza s'han produït greus accidents, des de es va inaugurar el circuit han mort 10 persones. El traçat s'ha hagut de modificar en diverses ocasions.

Massa, el més ràpid durant els entrenaments

El pilot brasiler Felipe Massa, pilot de Ferrari ha estat el més ràpid en les sessions, seguit per l'actual campió del món i capdavanter del mundial Fernando Alonso (Renault).

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute