Pàgina d'inici Sobre nosaltres? Contribuir
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Catalunya: l'accés a Andorra tallat arran d'un accident mortal a la N-260

American Government Special Collections Reference Desk

Catalunya: l'accés a Andorra tallat arran d'un accident mortal a la N-260

Viquinotícies
9 d'agost del 2012, Catalunya
August 9, 2012


S'ha produït aquest dijous al matí un accident de trànsit entre un cotxe i un camió a la N-260 a Ribera d'Urgellet. Ha mort a l'acte el conductor del turisme, mentre que el del camió cisterna ha sortit il·lès de la col·lisió. En canvi, aquest darrer vehicle contenia uns 30.000 litres de combustible. Tot i que no vessés el semiremolc, les autoritats han decidit de transvasar el líquid en un altre tràiler. Durant tot les operacions de transvasament, s'ha blocat la N-260 on ha tingut lloc l'accident i l'accés al Principat d'Andorra. Ha pertorbat també el trànsit dels altres carreteres al voltant.

S'ha creat una cua per les carreteres de fins a 20 km i ha fet sortir de polleguera uns quants de conductors. Segons el Diari Andorra, “Així, cap a les 10.30 hores ja hi havia quinze quilòmetres de retencions a la C-14, des d'Organyà fins a Adrall, i cap a aquesta mateixa hora s'ha obert un sentit de la circulació.” A la fi de la tarda, s'ha restablit el trànsit de la N-260.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute