Pàgina d'inici Sobre nosaltres? Contribuir
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


BMW Sauber presenta el seu primer Fórmula 1

American Government Special Collections Reference Desk

Open Wheel Racing Topics:  BMW Sauber F1.06

BMW Sauber presenta el seu primer Fórmula 1

Viquinotícies
18 de gener del 2006, València
January 18, 2006


BMW Sauber ha presentat a València el seu primer cotxe de Fórmula 1. El monoplaça, batejat com a BMW-Sauber F1.06, suposa el primer Fórmula 1 cent per cent BMW.

L'empresa alemanya havia estat lligada en les últimes temporades a l'escuderia britànica Williams, com a subministradora de motors. No obstant això la incapacitat de Williams de crear un xassís com el que va arribar a ser el motor més potent del campionat, va esgotar la paciència de BMW que va decidir adquirir l'escuderia suïssa Sauber, propietat de Peter Sauber, i d'aquesta manera construir un xassís i el motor.

Per a la temporada 2006 comptarà com pilots titulars amb el canadenc Jacques Villeneuve (campió del món en l'any 1997) i l'alemany Nick Heidfeld. A més el pilot emprovador serà el polonès Robert Kubica.

BMW es planteja com a primer objectiu per a la temporada 2006 de Fórmula 1 millorar el vuitè lloc obtingut per Sauber el 2005, i en posteriors temporades prepararà el seu assalt al títol mundial.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute