??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Суботица: Камионџије коначно наставиле пут

American Government Special Collections Reference Desk

Trucking

Суботица: Камионџије коначно наставиле пут

Викивести
4. фебруар 2014.
February 4, 2014


(Суботица, Србија) - (Beta) - Колона од око 300 камиона, која је четири дана стајала на аутопуту Суботица-Нови Сад, због великих снежних наноса код места Жедник, у понедељак увече је коначно пропуштена да настави путовање, рекао је агенцији Бета возач камиона Предраг Станковић.

„Коначно су нас пропустили да прођемо и налазимо се пред Новим Садом“, рекао је Станковић Бети око 19.30 сати. Он је објаснио да је колона камиона остала на аутопуту код излаза за Жедник, код једне бензинске пумпе још у петак пре подне, када их је полиција искључила из саобраћаја.

Додао је да су зимске службе тек у понедељак почеле да рашчишћавају пут, док је другу траку аутопута „рашчистио ветар“. Станковић је казао да је Црвени крст донео помоћ тек у недељу, на инсистирање и позиве возача камиона, и донео одређену количину хране.

Стаменковић је додао да је већина возача остала и без новца, па им је због тога било тешко да се додатно исхране. Навео је да их је полиција посетила у неколико наврата, али само да би преконтролисала камионе и казнила оне који су прекршили забрану саобраћаја до тог пункта.

„У камионима има доста сирове хране и некима се роба већ покварила. Морам да похвалим људе са пумпе, који су нам помагали све време иако смо им практично затворили посао. Људи су спавали у њиховом објекту и грејали се“, казао је Станковић.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute