??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Критично код Фекетића и Бачке Тополе

American Government Special Collections Reference Desk

Критично код Фекетића и Бачке Тополе

Викивести
1. фебруар 2014.
February 1, 2014


(Војводина, Србија) - (Beta) - У Зрењанину, Панчеву и Кањижи проглашена је ваnреднa ситуација, а најтежа ситуација је тренутно код Фекетића и Бачке Тополе где је на путу формирана колона возила дуга три километра.

Пет особа, које су целу ноћ провеле у завејаном возилу у околини Ковачице превезено је до села Самош војним хеликоптером, а у току је евакуација људи код Фекетића, саопштило је у суботу Министарство добране.

Како се наводи у саопштењу, војним хеликоптерима око 13 сати почела је евакуација деце и трудница код Фекетића, где је у снежним сметовима заробљена колона од 200 возила са око 1.000 путника.

„Са два полетања превежено је пет лица, која су збринута у околним насељу. Сада се пребацујемо на север, на главну комуникацију према Фекетићу, Суботици и Бачкој Тополи, која је, према последњим информацијама, најугроженија“, рекао је командант 204. ваздухопловне бригаде бригадни генерал Предраг Бандић.

Он је навео да је војска ангажовала два хеликоптера.

На петљи код Бачке Тополе, на ауто-путу Суботица-Нови Сад, припадници Прве бригаде су уз помоћ тенка за извлачење и инжињеријске машине извукли аутобус који је блокирао пут.

Тенк за извлачење и инжињеријска машина настављају чишћење пута и извлачење возила.

У саопштењу се наводи и да припадници 333. инжињеријског батаљона одржавају проходност пута Панчево-Качарево с једном машином, а да су две машине упућене на правац Панчево-Банатско Ново Село, где је завејана колона возила.

Према последњим подацима Министарства унутрашњих послова, пут Зрењанин-Београд је и даље у прекиду због снежног наноса између насељених места Стајићево-Перлез где је у петак евакуисано 250 људи.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute