??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Србија: Од ноћас 1.000 евакуисаних

American Government Special Collections Reference Desk

Србија: Од ноћас 1.000 евакуисаних

Викивести
1. фебруар 2014.
February 1, 2014


(Војводина, Србија) - (Beta) - У току прошле ноћи и данас војска, полиција и путари евакуисали су око 1.000 путника из завејаних возила, саопштено је у суботу после седнице Владе Србије.

У сметовима је још неколико стотина људи којима ће у наредним сатима бити пружена неопходна помоћ. Ветар у Вршцу већ два дана дува несмањеном снагом. Јутрос је забележена максимална брзина ветра од када се мери савременим уређајима - 168 километара на сат. Магистрални пут Панчево-Вршац-Ватин проходан је само за путничка возила. Одблокирано је 30-так завејаних камиона. Возови неће саобраћати до понедељка.

Грађани који су завејани на путевима у Србији могу се обратити за помоћ на бројеве телефона за хитне случајеве 011-22-82-910 и 011-22-89-208.

На завејеним путним правцима је обустављен саобраћај, а обустављена је и пловидба Дунавом.

Влада је наложила да се у санирању последица олујног ветра и снажних наноса употреби сва расположива механизација како би се заштитили завејани путници и рашчистили путеви и железничке саобраћајнице.

Надлежни апелују на грађане да не крећу на пут док се у потпуности не отклоне опасности.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute