Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Апел Путева Србије да се не полази на пут без преке потребе


Апел Путева Србије да се не полази на пут без преке потребе

Викивести
31. јануар 2014.
January 31, 2014


(Војводина, Србија) - (Beta-AP) - Јавно предузеће Путеви Србије апеловало је у петак на возаче да на пут не крећу без преке потребе, због јаке кошаве која прави сметове и појаве леда на већем делу путне мреже у Србији.

Како се истиче у саопстењу , уколико ипак морају да пођу на пут возачи би требало да буду посебно обазриви, обавезно користе зимску опрему и зимске пнеуматике, прилагоде брзину условима кретања на путу и поштују ограничења брзине.

Према информацијама од петка ујутро Ауто-мото савеза Србије, у источним деловима Србије и у Војводини саобраћај отежава изузетно јак ветар који ствара снежне сметове.

Поједини путеви у Србији су због високих снежних наноса непроходни, а бројна возила су због лоших временских прилика слетела са пута или препречила коловоз.

На аутопутевима коловози су делимично влажни, док заосталог снега има на путевима II и III приоритета у регионима Врања, Ниша, Пожаревца, Колубаре, Новог Пазара, Крагујевца, Зајечара, Крушевца, Ужица, Пожеге, Ивањице, Чачка и Београда.

Како се наводи, због ниских температура изражена је опасносот од поледице, најкритичније деонице под ледом су на прилазима Дивчибарама и Копаонику.

Серђо Маркионе, извршни директор ФИАТ-а и „Крајслера“, дуго је настојао да купи акције синдиката да би две компаније повезао у једну.




The Crittenden Automotive Library