??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Апел Путева Србије да се не полази на пут без преке потребе

American Government Special Collections Reference Desk

Апел Путева Србије да се не полази на пут без преке потребе

Викивести
31. јануар 2014.
January 31, 2014


(Војводина, Србија) - (Beta-AP) - Јавно предузеће Путеви Србије апеловало је у петак на возаче да на пут не крећу без преке потребе, због јаке кошаве која прави сметове и појаве леда на већем делу путне мреже у Србији.

Како се истиче у саопстењу , уколико ипак морају да пођу на пут возачи би требало да буду посебно обазриви, обавезно користе зимску опрему и зимске пнеуматике, прилагоде брзину условима кретања на путу и поштују ограничења брзине.

Према информацијама од петка ујутро Ауто-мото савеза Србије, у источним деловима Србије и у Војводини саобраћај отежава изузетно јак ветар који ствара снежне сметове.

Поједини путеви у Србији су због високих снежних наноса непроходни, а бројна возила су због лоших временских прилика слетела са пута или препречила коловоз.

На аутопутевима коловози су делимично влажни, док заосталог снега има на путевима II и III приоритета у регионима Врања, Ниша, Пожаревца, Колубаре, Новог Пазара, Крагујевца, Зајечара, Крушевца, Ужица, Пожеге, Ивањице, Чачка и Београда.

Како се наводи, због ниских температура изражена је опасносот од поледице, најкритичније деонице под ледом су на прилазима Дивчибарама и Копаонику.

Серђо Маркионе, извршни директор ФИАТ-а и „Крајслера“, дуго је настојао да купи акције синдиката да би две компаније повезао у једну.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute