??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Пољопривредници блокирају пут на свака два сата

American Government Special Collections Reference Desk

Пољопривредници блокирају пут на свака два сата

Викивести
29. август 2013.
August 29, 2013


Војводина/ Србија (Beta) - Пољопривредници из јужног Баната, незадовољни откупном ценом пшенице, кукуруза и сунцокрета, блокираће пут Панчево-Београд на свака два сата, изјавио је у четвртак члан Организационог одбора протеста Јован Негован.

Негован је агенцији Бета рекао да су пољопривредници на састанку одлучили да пут блокирају на свака два сата, уз сат времена паузе. Пољопривредници су започели блокаду пута у четвртак у 16 часова.

„Блокираћемо обе траке пута и ова одлука ће бити на снази до даљњег“, рекао је Негован.

Они су рано ујутро предали захтеве Влади Србије за решење проблема, са очекивањем да Влада посредује у њиховим преговорима са уљарама око откупне цене сунцокрета. Траже да први потпредседник Владе Србије Александар Вучић сузбије картелско понашање у индустрији уља и договарању откупне цене сунцокрета.

Тражи се и да откупна цена сунцокрета буде 45 динара за килограм, додатни откуп 200.000 тона пшенице овогодишњег рода по цени од 20 динара за килограм, као и откуп 200.000 тона кукуруза по цени од 18 динара за килограм.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute