??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Погинуло 18 путника румунског аутобуса

American Government Special Collections Reference Desk

Buses

Погинуло 18 путника румунског аутобуса

Викивести
24. јун 2013.
June 24, 2013


(Манастир Морача, Црна Гора) - (Beta) - Број страдалих путника румунског аутобуса у саобраћајној несрећи на путу између Колашина и Подгорице повећан је до јутрос на 18, саопштио је основни државни тужилац у Колашину Војо Грујић.

Из Клиничког центра Црне Горе у недељу увече саопштено је да је оперисано 28 путника , од којих је осам смештено на одељењу интензивне његе. Лекар Владимир Добричанин је казао да су повредјени путници, у већини, тешки пацијенти.

Аутобус румунских регистарских ознака слетио је у недељу , око 17:00 часова са моста , званог „Грло“, у провалију, на дубину од 30 метара, код места Манастир Морача. Аутобус је , како се процењује, зауставила густа шума да се не сурва у само корито реке Мораче, што би, како се наводи, било трагично за све путнике.

Идентитет погинулих и повређених путника, како је најављено, биће познат током дана.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute