Home Page American Government Reference Desk Shopping Special Collections About Us Contribute



Escort, Inc.








GM Icons
By accessing/using The Crittenden Automotive Library/CarsAndRacingStuff.com, you signify your agreement with the Terms of Use on our Legal Information page. Our Privacy Policy is also available there.

Discovery показва как се правят любими автомобили


Topics:  How It's Made

Discovery показва как се правят любими автомобили

УикиНовини
01 август 2013 г., 18:26 ч.
August 1, 2013


На 3 август от 19: 30 часа започва излъчването на новата поредица на Discovery Channel „Как се прави: Автомобили на мечтите”. В сериите зрителите ще имат уникалната възможност да надникнат в света на автоиконите и да научат как се проектират и създават най-невероятните машини на четири колела.

Предаването проследява целия път, който автомобилът извървява, за да се превърне в истински шедьовър. Екипът на „Как се прави” ще отведе зрителите на скоростно пътешествие, обикаляйки родните места на автомобили като "Мазерати", "Ауди R8", "Морган Аеро Купе" и "Порше 911". В допълнение към това вълнуващо изживяване, поредицата ще ни осигури достъп до лабораториите и заводите, в които се случва истинската магия на създаването на автомобилите - мечти.

Във всеки епизод зрителите ще имат шанса да се насладят на великолепната външност на автомобилните шедьоври и да изследват от близо прецизната им механика. Приключението започва на 3 август точно в 19: 30 часа, само по Discovery Channel.

„Как се прави: Автомобили на мечтите”, 3 август, 19: 30 часа, Discovery Channel

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.




The Crittenden Automotive Library