Начална страница За нас Принос
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Discovery показва как се правят любими автомобили

American Government Special Collections Reference Desk

Topics:  How It's Made

Discovery показва как се правят любими автомобили

УикиНовини
01 август 2013 г., 18:26 ч.
August 1, 2013


На 3 август от 19: 30 часа започва излъчването на новата поредица на Discovery Channel „Как се прави: Автомобили на мечтите”. В сериите зрителите ще имат уникалната възможност да надникнат в света на автоиконите и да научат как се проектират и създават най-невероятните машини на четири колела.

Предаването проследява целия път, който автомобилът извървява, за да се превърне в истински шедьовър. Екипът на „Как се прави” ще отведе зрителите на скоростно пътешествие, обикаляйки родните места на автомобили като "Мазерати", "Ауди R8", "Морган Аеро Купе" и "Порше 911". В допълнение към това вълнуващо изживяване, поредицата ще ни осигури достъп до лабораториите и заводите, в които се случва истинската магия на създаването на автомобилите - мечти.

Във всеки епизод зрителите ще имат шанса да се насладят на великолепната външност на автомобилните шедьоври и да изследват от близо прецизната им механика. Приключението започва на 3 август точно в 19: 30 часа, само по Discovery Channel.

„Как се прави: Автомобили на мечтите”, 3 август, 19: 30 часа, Discovery Channel

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute