Начална страница За нас Принос
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Временна организация на движението във връзка с реконструкция на южната дъга на Околовръстен път

American Government Special Collections Reference Desk

Временна организация на движението във връзка с реконструкция на южната дъга на Околовръстен път

УикиНовини
03 май 2010 г., 14:04 ч.
May 3, 2010


До 24.00 часа на 15 май 2010 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по бул.”Черни връх” на 300 метра преди Околовръстен път в посока кв. „Драгалевци”. Това се налага във връзка с извършването на реконструкция на Столичния околовръстен път – южна дъга, в участъка бул. „Симеоновско шосе” – бул.”България”.

Изпълнителят на строителните работи „ГБС – Инфраструктурно строителство” трябва да постави необходимите пътни знаци, съгласно одобреният проект за временна организация на движението. За същия период ще бъде изместена съществуващата спирка на Околовръстен път след бул.”Черни връх” в посока град Перник, на Околовръстен път в кръга преди бул.”Черни връх” в посока Перник. Необходимо е на се осигурят постове за контрол и регулиране на движението.

До 04.30 часа на 16 май 2010 г. се закрива автостанция „Хладилника” за автобусни линии с номера 64, 93, 98 и 122.

Началната и крайна станция за автобуси с номера 93, 98 и 122 се установява в жк „Гоце Делчев” на начална и крайна спирка на тролейбусна линия с номер 8 и автобусни линии с номера 65, 73, 74 и 76.

Променят се автобусни маршрутни линии на номера 64, 93, 98, 111 и 122 по следния начин:

автобус с номер 64 – от Центъра по хигиена до обръщателното колело на автобус №67 (в кв.”Симеоново”) – двупосочно.

автобуси с номера 93, 98 и 122 (в посока изхода от София) – от жк „Гоце Делчев” (крайната станция на тролейбусна линия №8 и автобусни линии с номера 73, 74 и 76) по бул.”Тодор Каблешков”, надясно по ул.”Костенски водопад”, наляво по бул.”Гоце Делчев” и наляво по бул.”България” по маршрутите двупосочно. Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки в променения участък от маршрутите с изключение на спирка (ул.”Костенски водопад”) на бул.”Гоце Делчев” за автобусни линии с номера 73 и 83.

- автобус с номер 111 от Околовръстен път в посока град Перник, надясно по бул.”Черни връх”, наляво по новоизградената пътна връзка, надясно по Околовръстен път и по маршрута си.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute