Начална страница За нас Принос
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Временни промени в движението ще бъдат въведени през утрешния ден

American Government Special Collections Reference Desk

Временни промени в движението ще бъдат въведени през утрешния ден

УикиНовини
26 март 2010 г., 19:15 ч.
March 26, 2010


От 7.00 до 11.30 ч. утре се забраняват престоят и паркирането на превозни средства на ул. "Оборище" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "11-ти август". Причината е организирано мото-шествие и мото-парти под надслов "С разум на пътя". Мотошествието ще започне в 11.30 часа по маршрут от пл. "Св. Ал. Невски", ул. "Оборище", бул. "В. Левски", пл. "Сточна гара", бул. "Сливница", караулката на Околовръстния път, ул. "Банско шосе" до конна база "Банкя" с провеждане на мото-парти от 16.00 ч.

От 8.00 до 22.00 ч. се забраняват престоят и паркирането на превозни средства по ул. "Славянска" между ул. "Г. С. Раковски" и ул. "Г. Бенковски", по ул. "Г. Бенковски" между ул. "Славянска" и ул. "Ив. Вазов", по ул. "Ив. Вазов" между ул. "Г. Бенковски" и ул. "Г. С. Раковски". Причината е организираната церемония по връчването на наградите за постижения в областта на сценичните изкуства "Икар" в Народния театър. В посочените участъци от 18.00 до 22.00 ч. се забранява и влизането на превозни средства.

От 8.00 ч. до приключването на футболната среща между отборите на "Левски" и ЦСКА на Националния стадион се забранява престоят и паркирането на превозни средства на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "В. Левски", на моста пред Националния стадион "Васил Левски", по алеите около стадиона и до стадион "Българска армия".

От 16.00 ч. се забранява влизането на превозни средства с изключение на колите на градския транспорт по ул. "Ген. Гурко" между бул. "В. Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - между бул. "Мадрид" и пл. "Орлов мост" и между бул. "Черни връх" и пл. "Орлов мост", по бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов" в посока "Център".

От 8.30 до 14.30 ч. на пл. "Св. Ал. Невски" утре се организира съвместна акция по безвъзмездно кръводаряване на Националния център по хематология и трансфузиология и столичната организация на Българския червен кръст. В северозападната част на площада ще бъде ситуиран специализиран автобус.

От 19.00 ч. от пилоните на НДК ще тръгне шествие по повод "Часът на Земята 2010". Маршрутът му е по бул. "Витоша", пл. "Св. Неделя", бул. "Кн. Мария Луиза", пл. "Независимост", бул. "Цар Освободител" до Градската градина, където ще има акустичен концерт от ударни инструменти до 21.30 ч. При необходимост по време на шествието ще бъде спирано временно движението на пътни превозни средства и трамвайни мотриси.

От 7.00 ч. утре до 18.00 ч. в неделя ще бъде затворена част от южното локално плътно на бул. "Акад. Ив. Е. Гешов" - между локалното платно на бул. "Цар Борис Трети" и ул. "Ами Буе". Причината е демонтаж на кулокран от строителен обект.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute