Начална страница За нас Принос
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Обработени са улиците от масовия градски транспорт

American Government Special Collections Reference Desk

Обработени са улиците от масовия градски транспорт

УикиНовини
10 март 2010 г., 09:42 ч.
March 10, 2010


През тази нощ са обработени всички улици, по които се движи масовият градски транспорт, както и стръмни и опасни участъци в районите Средец, Красно село, Слатина, Студентски, Средец и Витоша, Възраждане, Оборище, Сердика, Изгрев, Лозенец, Триадица, Красна поляна, Надежда, Искър, Младост, Овча Купел, Люлин, Връбница, Кремиковци и Панчарево. Снегопочистване и опесъчаване е извършено и в парк Витоша и Околовръстен път – южна дъга. В момента градският транспорт се движи с отклонение от разписанието в рамките на 5- 7 минути.

Във връзка с очаквания през целия ден снеговалеж днес е добре водачите на превозни средства да излизат на пътя само с изправни автомобили и подходящи за зимните условия гуми. Напомняме на шофьорите да спазват правилата на движение, както и да паркират само на разрешените за това места, за да не затрудняват работата на снегопочистващата техника, която ще продължи и през целия ден.

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute