Начална страница За нас Принос
Escort, Inc.

Tweets by @CrittendenAuto


Трети епизод от авторската поредица на ТВ 7 за тестовете на испанската писта „Херес”

American Government Special Collections Reference Desk

Open Wheel Racing

Трети епизод от авторската поредица на ТВ 7 за тестовете на испанската писта „Херес”

УикиНовини
05 март 2010 г., 11:38 ч.
March 5, 2010


Седмица преди старта на новия сезон във Формула 1 феновете на най-авторитетния автомобилен шампионат в света могат да гледат третия епизод от авторската поредица на ТВ 7 за тестовете на испанската писта Херес.

Какво очакват от новия сезон фаворитите от зимната пауза - пилотите на Макларън и Ферари и къде е тайната на успеха на младите таланти на Торо Росо, ще може да разберете в неделя / 7 март / от 14 часа по ТВ7.

В предишните два епизода почитателите на Михаел Шумахер и компания научиха най-интересното около неговото завръщане и на какво ще разчита 7-кратният световен шампион през 2010 година. Сега обаче остава да разберем какво може той да очаква от своите съперници.

Как работи едно сложно съоръжение като пистата "Херес", където тестват тимовете от Формула 1 и защо дъждът пречи на всички през зимата - отново в третия епизод на поредицата "Херес 2010". Отборите и пилотите във Формула 1 вече са напълно готови за новия сезон, но решаваща за представянето им ще бъде зимната подготовката, а последните дни от нея са по-ценни и от най-трудните състезания. ТВ7 ще ви покаже защо това е така в неделя / 7 март / от 14.00 часа'

This article is licensed under the Creative Commons Attribution 2.5 License.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute