??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Postignut dogovor oko registarskih tablica na Kosovu

American Government Special Collections Reference Desk

Postignut dogovor oko registarskih tablica na Kosovu

Викивести
January 19, 2011


19. јануар 2011.

BEOGRAD, 19. januara 2011. (Beta) - Predstavnici srpske vlade i međunarodne zajednice postigli su dogovor o novim registarskim tablicama sa oznakama gradova na Kosovu koje izdaje MUP Srbije, a koje su na Kosovu zabranjene, rekao je u sredu Beti izvor iz Ministarstva za Kosovo i Metohiju.

Izvor nije želeo da u ovom trenutku navede detalje sporazuma.

Isti izvor je naveo da su dogovor sa predstavnicima međunarodne zajednice postigli predstavnici ministarstava za Kosovu i Metohiju i unutrašnjih poslova.

Prištinski mediji su prethodnih dana javili da se razmatra mogućnost da MUP Srbije prekine da izdaje registarske tablice za kosovske Srbe, a da kosovska policija ne oduzima tablice sa oznakama kosovskih gradova koje su do sada izdate.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute