??????? ?????? ? ?????????? ?????????
Escort, Inc.Tweets by @CrittendenAuto


Koštunica kritikuje DS zbog najava o zaustavljanju autoputa

American Government Special Collections Reference Desk

Koštunica kritikuje DS zbog najava o zaustavljanju autoputa

Викивести
March 27, 2008


27. mart 2008.

Beograd/ Srbija (Beta) - Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ocenio je u četvrtak da je "prava destrukcija ekonomskog razvoja zemlje" najava ministara iz Demokratske stranke da će glasati da se zaustavi početak radova na izgradnji autoputa Horgoš-Požega.

"Podsetiću da je pre samo nekoliko dana potpredsednik Vlade (Božidar Đelić) izjavio da, ukoliko koncesionari hoće da sami finansiraju radove u ovoj godini, onda radovi mogu odmah započeti", navodi se u izjavi Koštunice za medije.

Predsednik Vlade je ocenio da se sada vidi da je stigao nečiji nalog da se ruši izgradnja autoputa, i takva odluka ministara DS predstavlja direktno i bezobzirno nanošenje neizmerne štete Srbiji i njenim građanima.

"Zbog ove nerazumne odluke neposrednu odgovornost za sve moguće dugoročne loše posledice po ekonomski razvoj zemlje snosiće sadašnji ministri iz DS", naveo je Koštunica.

Connect with The Crittenden Automotive Library

The Crittenden Automotive Library at Google+ The Crittenden Automotive Library on Facebook The Crittenden Automotive Library on Instagram The Crittenden Automotive Library at The Internet Archive The Crittenden Automotive Library on Pinterest The Crittenden Automotive Library on Twitter The Crittenden Automotive Library on Tumblr
 


The Crittenden Automotive Library

Home Page    About Us    Contribute